Balıkesir İli Peynir Altı Suyu Tozu Üretimi Ön Fizibilite Raporu

Ön Fizibilite Raporu
  • 696 Okunma
  • 88 İndirme

Özet

Bu ön fizibilite raporu, Balıkesir ilindeki süt üretimi potansiyelinin değerlendirilerek katma değerli bir  ürün  olan  peynir  altı  suyu  tozu  üretimin  yapılması  amacıyla  peynir  altı  suyu  tozu  üretim  tesisi  kurulmasının uygunluğunu tespit etmek, yatırımcılarda yatırım fikri oluşturmak ve detaylı fizibilite  çalışmalarına  altlık  oluşturmak  üzere  Sanayi  ve  Teknoloji  Bakanlığı  koordinasyonunda  faaliyet  gösteren Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanmıştır. 
  • Hazırlayan / Koordinatör *

    Güney Marmara Kalkınma Ajansı

  • Yayın Yılı

    2021

  • Belge İçeriği
    25 Sayfa
    1.40 MB