Balıkesir İli Peynir Altı Suyu Tozu Üretimi Ön Fizibilite Raporu
Ön Fizibilite Raporu- 696 Okunma
- 88 İndirme
Özet
Bu ön fizibilite raporu, Balıkesir ilindeki süt üretimi potansiyelinin değerlendirilerek katma değerli bir ürün olan peynir altı suyu tozu üretimin yapılması amacıyla peynir altı suyu tozu üretim tesisi kurulmasının uygunluğunu tespit etmek, yatırımcılarda yatırım fikri oluşturmak ve detaylı fizibilite çalışmalarına altlık oluşturmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda faaliyet gösteren Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanmıştır.
-
Hazırlayan / Koordinatör *
Güney Marmara Kalkınma Ajansı
-
Yayın Yılı
2021
-
Belge İçeriği
25 Sayfa1.40 MB